Sankt Hans Torv

 

Vi er igang med at opdatere vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig på Enghave Plads og Sankt Hans Torv!

 

 

 

Vi vil være stedet kaffeelskere kommer, for at nyde deres kop kaffe. Vi går ikke på kompromis, når vi vælger vores produkter og hver kop bliver brygget med kærlighed og med næse for kvalitet.

 

Engagement, viden, passion, kvalitet og service går hånd i hånd og sikrer den bedste oplevelse hver gang du nyder din kop.

Vi ses på Kaffeplantagen!

kp-vin@hotmail.com

kontakt@kaffeplantagen.dk

Sankt Hans Torv 3,

2200 København K

(+45) 35 36 22 32

Kontakt os

Åbningstider

 

 

Sankt Hans Torv

Mandag-Fredag

 

07:30-20:00

Lørdag-Søndag

08.30-20.00

Enghave Plads

Mandag-Fredag

Lørdag-Søndag

 

07:30-20.00

08.30-20.00

Kaffeplantagen på Sankt Hans Torv er den første af vores kaffebarer som åbnede i 2004 og blev kåret til Byens Bedste Kaffebar i 2007 af AOK. Foruden kaffe kan man købe morgenmad, the, smoothies, chokolade, kager, raw barer, Hansen is, m.m., samt de seneste gadgets indenfor kaffebrygning og hele kaffebønner vi maler for dig på stedet.

 

Stemningen er hyggelig og vores høje barborde i de store vinduespartier er altid fyldt med glade gæster, der kigger ud på det travle Sankt Hans Torv, læser avisen eller arbejder på deres bærbar computer. Der er borde og stole udenfor så du kan nyde din kaffe i solen, både om formiddagen og om eftermiddagen.

 

Kort sagt er her et leben uden lige, mennesker der sidder her i timer eller andre der blot smutter forbi for at tage en takeaway med på en gåtur ved søerne. I øvrigt serverer vi flere slags øko mælk eller varianter af soyamælk + laktosefri mælk til din yndlings kaffe.

Sankt Hans Torv 3,

Nørrebro

Kom og besøg os!

© Copyright 2017. All Rights Reserved.