Enghave

Enghave Plads 1,

Vesterbro

Kaffeplantagen på Enghave Plads er vores nyeste kaffebar på Vesterbro, der som vores Nørrebro-kaffebar også er brygget på gode bønner og et fuldendt koncept, åbnede i 2010.

 

Her sælges også et utal af lækkerier foruden god kaffe i alle afskygninger, med mulighed for at få div. økomælk, laktosefri eller soyamælk til kaffen.

 

Udover kaffe og andre lækkerier, vil vi gerne forkæle dig med den lækreste, kold- pressede juice eller et ingefær shot fra vores Slow Juicer. Vi laver juicen når du bestiller den således at den kan nydes helt frisk, med flest mulige vitaminer.

 

Kaffebaren ligger i smørhullet af Vesterbro og stemningen er præget af cool Vesterbronx stemning og glade mennesker. Her kan avisen eller bogen læses i fred, der kan arbejdes eller der kan hygges med venner og veninder.

 

Hos os kan du nyde din kaffe i solen på vores udeservering, det meste af dagen.

Kom og besøg os!

Kaffeplantagen

 

 

Vi vil være stedet kaffeelskere kommer, for at nyde deres kop kaffe. Vi går ikke på kompromis, når vi vælger vores produkter og hver kop bliver brygget med kærlighed og med næse for kvalitet.

 

Engagement, viden, passion, kvalitet og service går hånd i hånd og sikrer den bedste oplevelse hver gang du nyder din kop.

Kontakt os

Sankt Hans Torv 3,

2200 København K

kp-vin@hotmail.com

kontakt@kaffeplantagen.dk

(+45) 35 36 22 32

Åbningstider

 

 

Sankt Hans Torv

Mandag-Fredag

 

07:30-22:00

Lørdag-Søndag

08.30-22.00

Enghave Plads

Mandag-Fredag

Lørdag-Søndag

 

07:30-20.00

08.30-20.00

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

Designed by Elisabeth Møller